Vuur vernietigt werkkamp op Koh Kaew  

Phuket -

Een brand heeft een werkkamp verwoest en een auto beschadigd in het subdistrict Koh Kaew in het district Mueang Phuket.

De brandweer werd vandaag (4 november) om 00:18 uur op de hoogte gesteld van de brandth) in een werkkamp op Pracha Uthit 5 Road achter een winkelcentrum.

De brandweerteams arriveerden met brandweerauto's ter plaatse en ontdekten dat het werkkamp in brand stond met zware zwarte rook in de lucht. Het duurde ongeveer 10 minuten om het vuur onder controle te krijgen.

Er vielen geen gewonden omdat de Thaise en migrerende werknemers nog niet terug waren van hun werk. Het werkkamp van zink werd vernield inclusief een pick-up truck en een motor. De oorzaak van de brand wordt onderzocht.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.