UPDATE: Vermiste Franse man in Surat Thani dood aangetroffen

FOTO: Piyapong Sukchana / reddingsteam

Soerat Thani:

Het lichaam van een vermiste Franse man werd gevonden nadat hij vijf dagen vermist wasja.

Ons vorige verhaal:

Een Franse man is sinds zaterdag 12 november vermist in een resort in Surat Thanith.) De eigenaar van het resort meldde op 15 november bij de politie dat de Fransman op 14 november niet had uitgechecktth.

De zoektocht is sinds 15 november voortgezet door de districtschef van Panom, de politie van Phanom, agenten van Khao Sok National Park en reddingswerkers.

Het districtshoofd van Phanom, Suchao Tumosic, vertelde de Phuket Express dat zijn moeder contact had opgenomen met de Franse ambassade dat er sinds 12 november geen contact meer was met haar zoon.

Lokale bewoners vertelden The Phuket Express om 11:00 uur op zaterdag (12 novemberth.) dat meneer Tizzlano, rond de 34 jaar oud, met zijn drone de Nang Phanthurat-berg opging om foto's en video's te maken.

Om 4 uur (00 novemberth) vroeg hij de lokale bevolking om zijn drone te vinden die in het bos was gevallen. Hij wilde ze inhuren voor 2,000 baht. De lokale bevolking weigerde omdat het te donker werd en waarschuwde meneer Tizzlano dat de jungle 's nachts gevaarlijk was en de volgende dag terug moest komen.

Om 10:00 gisteren (16 novemberth) hoorden de lokale bevolking geluiden als kloppen op hout vanaf de voet van de Nang Phanthurat-berg.

Vanmorgen (17 novth), werd een Emergency Operations Centre (EOC) opgericht in het Khao Sok National Park door de gouverneur van Surat Thani, de heer Wichawut Jintoe.

Agenten vonden een signaal van de mobiele telefoon van meneer Tizzlano. Ze ontdekten dat de mobiele telefoon nog 20 procent batterij over had. Het telefoonsignaal GPS bewoog nabij de voet van de heuvel. Ze geloofden destijds dat meneer Tizzlano nog steeds aan het wandelen was om de weg uit het bos te vinden. Meer dan honderd mensen van het zoekteam hadden vandaag de zoektocht voortgezet.

Vandaag om 12 uur werd zijn lichaam op tragische wijze vastgeklemd op een klif gevonden. Zijn lichaam werd uit het bos naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht voor de exacte doodsoorzaak. Het zoekteam geloofde dat meneer Tizzlano van een klif zou kunnen vallen.

TPN media betuigt zijn condoleances aan zijn familie en vrienden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.