Drie restaurantmanagers in Karon gearresteerd voor het verkopen van beschermde papegaaivissen

Karon-

Drie restaurantmanagers in Karon zijn gearresteerd voor het illegaal verkopen van papegaaivissen.

Gisteren (16 november .)th) inspecteerde het Department of Marine and Coastal Resources (DMCR) meerdere restaurants in Karon.

DMCR-agenten vertelden de Phuket Express dat er drie restaurants waren gevonden die negen, vijf en twee papegaaivissen verkochten die kleiner waren dan 50 centimeter.

Die drie managers werden naar het politiebureau van Karon gebracht. Ze worden beschuldigd van het bezit van beschermde vis op de derde lijst van het Ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen en Milieu (MNRE).

Papegaaivissen worden beschermd in het beschermde mariene milieugebied van Phuket in een aankondiging uit 2560 (2017) en een aanvullend artikel in 2563 (2020).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.