Plotselinge overstroming op Patong-heuvel veroorzaakt verkeerschaos - FOTOTOUR

Patong-heuvel

Patong-

Een plotselinge overstroming op Patong Hill heeft 's middags (17 november) voor verkeerschaos gezorgdth).

De regen trof het Patong-gebied, inclusief het Kuan Yang-gebied op de Patong-heuvel, ongeveer een half uur rond 1 uur voordat de plotselinge overstroming vanaf de top van de heuvel naar beneden kwam.

De plotselinge overstroming sneed de toegang tot een deel van de Patong Hill-weg af, wat verkeerschaos veroorzaakte. De verkeerspolitie van Patong assisteerde onderweg. Veel delen van Patong City zijn ook overstroomd.

Hier zijn wat foto's:

Patong-heuvel
Patong-heuvel
Soi Kuan Yang
Soi Kuan Yang
Patong politiebureau
Patong politiebureau

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.