56-jarige man wint in Phuket hoofdprijs in Thaise loterij, in totaal 12 miljoen baht

FOTO: politie van Thalang

Phuket -

Een 56-jarige man die in Phuket woont, won de eerste prijs in de Thaise nationale loterij en ontving een prijs van 12 miljoen baht.

De Thaise loterij wordt twee keer per maand aangekondigd (1e en 16e van elke maand). Een set van de eerste prijs loterij is 6 miljoen baht waard.

De heer Srinuan, 56, die in Thalang woont, is gisteren (16 november) naar het politiebureau van Thalang gegaan met zijn twee sets loten met de nummers 121789.

De heer Srinuan vertelde de politie dat hij de loten drie dagen eerder had gekocht in een loterijwinkel tegenover het politiebureau van Thalang. Hij is erg blij met zijn geluk.

Hij zei niet meteen waar hij de winst aan zou besteden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.