Phuket verwelkomt nieuwe rechtstreekse vlucht vanuit Oman

Phuket -

De internationale luchthaven van Phuket verwelkomde een nieuwe rechtstreekse vlucht vanuit Oman.

Gisteren (15 november) verwelkomden de vice-gouverneur van Phuket, Arnupharp Rodkwan Yodrabam, en zijn personeel op de internationale luchthaven van Phuket toeristen van de luchtvaartmaatschappijen van Oman Air. Dit is een nieuwe rechtstreekse vlucht van Muscat (hoofdstad van Oman) naar Phuket.

Er waren in totaal 162 passagiers op de vlucht die aankwamen op de internationale terminal. Ze kregen HKT-souvenirs van het vliegveld.

Welkom in Phuket vanaf de Phuket Express!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.