Plotselinge overstromingen troffen Phuket gisteravond en veroorzaakten zware schade - Fototour

Banglaweg in Patong

Phuket -

Plotselinge overstromingen treffen Phuket 's nachts na een korte periode van zware regenval en veroorzaken chaos en schade.

Dowroong-kruising in Wichit

De regen heeft vannacht (15 november) in korte tijd vele delen van Phuket getroffenth).

Laten we naar de foto's gaan!

Phuket Stad
Phuket Stad

Veel wegen en woonwijken, zoals op Bangla Road, Patong gebied, Kamala, Phuket Old Town en Rassada werden overstroomd. Het waterpeil daalde gedurende enkele uren.

Oude stad van Phuket
Kamala
Oude stad van Phuket

Ondertussen mochten auto's op Patong Hill om veiligheidsredenen enkele uren niet van de Patong naar Kathu-baan rijden tijdens de hevige regen voordat de baan later voor auto's werd toegestaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.