Zweedse man en dochter ontsnappen uit brandend voertuig in Phuket

Rawai-

Een Zweedse chauffeur en zijn dochter hebben het overleefd nadat benzine uitlekte voordat zijn auto in brand vloog in Rawai, Phuket.

De politie van Chalong vertelde de Phuket Express dat ze gisteren (14 november) op de hoogte waren gebracht van het ongevalth). De Zweedse man reed op Wiset Road in de richting van Rawai en er lekte benzine uit de auto voordat het voertuig vlam vatte.

De chauffeur stopte de auto bij het Rawai Postkantoor en botste tegen een muur. De auto stond zwaar in brand. De brandweer kwam ter plaatse en het duurde ongeveer tien minuten om het vuur te blussen. De auto raakte door de brand flink beschadigd.

De bestuurder werd door de politie van Chalong geïdentificeerd als de heer Hans-Ola Persson, 57, een Zweeds staatsburger. Hij ontsnapte uit de auto met zijn jonge dochter en ze raakten niet gewond.

Naar verluidt raakten echter twee niet-geïdentificeerde mensen gewond bij een motorongeluk op Wiset Road, zoals hieronder te zien is, waar de benzine lekte omdat de weg glad was. Het was onduidelijk of de politie van Chalong juridische aanklachten zou indienen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.