Verdachte gearresteerd met 107 methamfetaminepillen bij Phuket Checkpoint

Thalang-

Een verdachte is gearresteerd met 107 methamfetaminepillen bij het Phuket Checkpoint in Thalang.

De politie van Tha Chatchai vertelde de Phuket Express dat ze eerder deze week een man hebben gearresteerd die alleen is geïdentificeerd als de heer Pongpan, 36 bij het Phuket Checkpoint (The Tha Chatchai Checkpoint) in het subdistrict Mai Khao.

De arrestatie kwam nadat de politie door een bezorgde anonieme burger op de hoogte was gebracht dat de verdachte die illegale drugs bij zich had Phuket binnenkwam in een voertuig via het Phuket Checkpoint.

Agenten stopten het verdachte voertuig alvorens de zoekactie uit te voeren. In Pongpan werden 107 methamfetaminepillen in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Tha Chat Chai gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling deze te verkopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.