Patong houdt evenement 'PHUKET TASTIVAL Seafood and Gastronomy: Dive Thru Seafood'

Patong-

Het evenement 'PHUKET TASTIVAL Seafood & Gastronomy: Dive Thru Seafood' wordt gehouden in Patong van 17 november tot 21 november 2022.

De gemeente Patong vertelde de Phuket Express dat de 'PHUKET TASTIVAL Seafood & Gastronomy: Dive Thru Seafood' zal worden gehouden op Patong Beach nabij het Dolphin Public Park (Loma Park) van 11:00 uur tot 8:00 uur van 17 november tot november 21 2022.

Tijdens het evenement worden verse zeevruchten geserveerd met een 'Go Green Active' extreme duikwedstrijd en natuurbehoudduikactiviteiten samen met mooie liedjes op het strand.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.