Bangla Road-controleposten opgezet om drugs en misdaad te voorkomen

Patong –

De politie van Patong zette controleposten op aan beide uiteinden van Bangla Road om illegale drugs en misdaden te voorkomen.

De politie van Patong vertelde de Police Express dat gisteren (14 novemberth) zetten ze twee controleposten op aan beide uiteinden bij de ingang en de uitgang van Bangla Road van 8:00 tot 10:00 uur

De politie controleerde iedereen die de Bangla-weg in- en uitging. Het doel was zoeken naar messen, geweren en andere wapens, illegale drugs, gezochte verdachten en de veiligheid van toeristen.

Het was onduidelijk of toeristen hun paspoort of ID hebben laten controleren, mocht je erbij zijn laat het dan even weten in de comments.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.