Doejong dood gevonden in Krabi

FOTO: MGR online

Krabi-

In Krabi is een doejong dood aangetroffen in de zee.

De dode doejong werd gevonden door een lokale visser in de zee in Baan Nai Nang, subdistrict Khao Kram, Mueang Krabi. Gisteren (13 november) is de doejong de pier opgetrokkenth).

Donlor Gamepitak, een adviseur van de Krabi Fishermen Association, vertelde de Phuket Express dat de doejong een mannetje was van ongeveer drie jaar oud. Hij woog 100 kilogram en is 1.50 meter lang.

Er werden geen ernstige wonden gevonden. Er wordt aangenomen dat de doejong minstens 24 uur stierf voordat hij werd gevonden. Het gebied waar hij dood werd gevonden heeft veel van zijn primaire voedsel, zeegras. Er wordt autopsie uitgevoerd om zijn doodsoorzaak vast te stellen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.