Bootbemanningslid gearresteerd met methamfetaminepillen in Ranong

Phuket -

Een bemanningslid van een boot is gearresteerd met methamfetaminepillen in Ranong.

De Royal Thai Navy vertelde de Phuket Express dat ze op de hoogte waren gebracht dat een bemanningslid van een boot die op een vissersboot zat, drugs naar veel mensen in Ranong zou brengen.

Relevante Thaise marineofficieren doorzochten de vermoedelijke vissersboot in Ranong. In totaal werden acht methamfetaminepillen gevonden. Een bootbemanningslid, de heer Somboon Kunpakdee, gaf aan agenten toe dat die drugs van hem waren. Hij werd meegenomen naar het Pak Nam politiebureau in Ranong voor verdere juridische stappen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.