60-jarige Russische toerist verdrinkt op strand Phuket

Phuket -

Een 60-jarige Russische toerist verdronk op Karon Beach in Phuket terwijl hij op vakantie was met zijn vrouw.

De luitenant-kolonel Eakkchai Siri van de toeristenpolitie van Phuket vertelde de Phuket Express dat het reddingsteam van de gemeente Karon gisteren op de hoogte was gebracht van het incident (13 november) door een badmeester op het strand van Karon.

Ze kwamen aan op het strand bij de Karon Circle om de bewusteloze mannelijke buitenlander op het strand te vinden. Hij werd met spoed naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht, waar hij bij aankomst dood werd verklaard.

De buitenlandse man werd later door de toeristenpolitie van Phuket geïdentificeerd als de heer Vladimir Kharitonov, 60, een Russische staatsburger. Hij verbleef sinds 9 november in een hotel aan het strand van Karon met zijn vrouw mevrouw Marina Kharitonov, 60, een Russische staatsburger. Ze zouden uitchecken op 22 november.

Zijn vrouw zei dat ze samen de zee in gingen voordat ze op het strand kwam. Ze ging weer het water in voordat ze haar man in het water zag drijven.

Luitenant-kolonel Eakkchai vertelde de Phuket Express dat het gebied waar de Russische toerist verdronk, beschikbaar is om te zwemmen. Er zijn geen muistromen. Getuigen zagen de Russische man naar beneden kijken. Strandwachten dachten dat hij misschien was flauwgevallen of een gezondheidsprobleem had voordat hij verdronk.

Het incident wordt nog onderzocht door relevante instanties.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.