UPDATE: Auto's mogen niet van Kathu naar Patong Lane rijden

Patong, Phuket –

Auto's mogen de ingestorte Patong-heuvel in de Kathu naar Patong-baan niet passeren.

Onze eerdere verhalen:

Auto's mogen de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road op beide rijstroken passeren.

Weggebruikers wordt geadviseerd om tijdens de spits de Patong Hill Road niet te gebruiken.

Nu voor de update:

De gemeente Patong kondigde gisteravond om 10:50 uur (11 november) aan dat als gevolg van de reparatiewerkzaamheden aan de ingestorte Patong-heuvel gisteren grote vallende rotsen bodembewegingen veroorzaakten, wat leidde tot bezorgdheid over een nieuwe instorting van de weg of een aardverschuiving.

Omwille van de veiligheid van de weggebruikers wordt het verkeer voor auto's dus vanaf gisteren na middernacht afgesloten op de baan Kathu naar Patong.

Ondertussen mogen motorfietsen nog steeds op en neer rijden vanaf Patong Hill (beide rijstroken), maar auto's zijn nu alleen toegestaan ​​in de Patong naar Kathu-baan.

Het was onduidelijk hoe lang deze nieuwe beperking van kracht zou zijn.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.