Russische toeristen bovenaan Phuket-hitlijsten voor de meeste bezoekers tot nu toe in november, meer dan het dubbele van het dichtstbijzijnde land

Phuket -

Russische toeristen hebben de afgelopen tien dagen de top van Phuket-bezoekers bereikt.

Phuket Immigration op Phuket International Airport rapporteerde de huidige aankomststatistieken van 1 novemberst tot november 10th, 2022. Het totaal aantal internationale toeristen is 75,247. Van die Russische staatsburgers leiden tot nu toe 18,370 bezoekers.

In volgorde, de andere top aankomstlanden:

Indianen - 8,939

Australiërs - 5,275

Brits - 4,511

Duits - 4,152

Volgens de hoogste toeristische functionarissen van Phuket is de Russische markt de laatste tijd sterk hersteld en wordt verwacht dat het de nummer één markt voor Phuket zal zijn voor het vierde kwartaal, ook wel het hoogseizoen genoemd.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.