Politie jaagt op chauffeurs van pick-up nadat racevideo op Phuket-weg viraal gaat

Phuket -

De verkeerspolitie van Phuket is op zoek naar verschillende niet-geïdentificeerde chauffeurs van pick-ups nadat een videoclip van meerdere vrachtwagens die op een weg in Phuket racen, viraal is gegaan op sociale media.ik media.

Een videoclip van aangepaste pick-ups met hard geluid en zwarte rook die 's nachts aan het racen waren vanaf een kruispunt in de buurt van het Saphan Hin Public Park in Phuket Town, is gisteravond (10 november) viraal gegaan op sociale mediath).

De commandant van de provinciale politie van Phuket, generaal-majoor Sermphan Sirikong, zei tegen The Phuket Express: "We controleren CCTV-beelden om die chauffeurs te vinden en directe juridische stappen tegen hen te ondernemen."

“De stadsverkeerspolitie van Phuket patrouilleerde en controleerde ook rond het Saphan Hin-gebied op motoren en auto’s die voor openbare overlast zorgden. Vijf bestuurders werden aangetroffen met drugs en één met een illegaal wapen. Ze werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht voor verdere juridische stappen.” Sermphaan concludeerde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.