UPDATE: Auto's mogen in beide rijstroken op beschadigde Patong Hill passeren

Patong-

Auto's mogen op beide rijstroken de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road passeren.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving

Motoren mogen nu passeren op de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road van Kathu naar Patong en van Patong naar Kathu.

Auto's mogen nu de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road passeren, maar alleen in de rijstrook van Patong naar Kathu.

Nu voor de update:

De gemeente Patong vertelde de Phuket Express vanmorgen (10 november)th) dat de gouverneur van Phuket, Naroong Woonciew, heeft bevolen om sedans, pick-up trucks en minibusjes (kleine voertuigen) toe te staan ​​om de beschadigde Patong Hill op beide rijstroken van Kathu naar Patong vandaag (4 november) vanaf 00:10 uur te gebruikenth).

De heuvelweg was wekenlang afgesloten geweest nadat een aardverschuiving na zware stormen de weg aanzienlijk had beschadigd.

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.