Phuket Tourism Association houdt 'Table Top Sales Meeting' om Amerikaanse reisbureaus te verwelkomen

Phuket -

De Phuket Tourism Association hield een 'Table Top Sales'-evenement en verwelkomde reisbureaus in de VS.

De Phuket Tourism Association hield vanaf 6 november het evenement 'Table Top Sales'th tot 8 november 2022. Ze verwelkomden 25 reisbureaus uit de Verenigde Staten van Amerika.

Toerismebureaus in Phuket die traditionele Phuket-kostuums droegen, presenteerden hotel- en tourpakketten aan reisbureaus in de VS. Op het evenement werden ook cabaret- en traditionele shows gepresenteerd.

De voorzitter van de Phuket Tourism Association, de heer Tanet Tantipiriyakit, vertelde de Phuket Express: “De Amerikaanse toeristenmarkt heeft de top tien voor toerisme in Phuket al vele jaren bereikt. In 2019 kwamen er bijna 100,000 Amerikaanse toeristen aan op Phuket International Airport.”

“Ondertussen zijn er in 2022 tot vorige maand 35,000 Amerikaanse toeristen aangekomen op de internationale luchthaven van Phuket. Dit aantal toont 35 procent van de verbetering van het toerisme in Phuket na Covid -19”, voegde de heer Tanet eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.