UPDATE: Sloop van verlaten gebouwen in Phuket voltooid, omleidingsweg geopend

Phuket -

Het verlaten gebouw aan de Phuket Bypass Road is gesloopt. De rijbaan van de Ringweg is inmiddels geopend.

Onze eerdere verhalen:

Een andere aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft een hele rijstrook geblokkeerd in Rassada, Mueang Phuket, wat tot verkeerschaos heeft geleid.

Een deel van de Bypass Road, een van de vele hoofdwegen in Phuket, is nog steeds afgesloten vanwege de angst voor meer aardverschuivingen onder een verlaten gebouw op de noordelijke rijstrook.

Een 30 jaar oud verlaten gebouw aan de grote ringweg in het Rassada-subdistrict, Mueang Phuket, wordt gesloopt.

De sloop is begonnen op 28 oktoberth, 2022. De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panapong, inspecteerde het werk.

De sloopwerkzaamheden van het verlaten gebouw aan de grote Ringweg worden naar verwachting volgende week afgerond.

Nu voor de update:

Dat vertelde de Phuket-vice-gouverneur Amnuay Pitsuwan aan de Phuket Express. De sloop is inmiddels afgerond. De aannemer en de gemeente Rassada hebben het gebied opgeruimd om ervoor te zorgen dat veiligheid een topprioriteit is.

De Phuket City Traffic Police meldt vandaag (12 november) om 30 uur dat de omleidingsweg in noordelijke richting nu normaal is opengesteld voor verkeer.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.