Phuket verwelkomt eerste vlucht van LOT Polish Airlines uit Polen

Phuket -

De eerste vlucht van de LOT Polish Airlines uit Polen arriveerde op de internationale luchthaven van Phuket.

Om ongeveer 7 uur vandaag (XNUMX november)th) op de internationale luchthaven van Phuket verwelkomden functionarissen en personeel de eerste vlucht van de LOT Polish Airlines in Polen, een vlucht van Warschau naar Phuket.

Er waren in totaal 252 passagiers op de vlucht die op de luchthaven aankwamen. Ze kregen HKT We Care-souvenirs van het vliegveld.

De Phuket Express verwelkomt iedereen aan boord in Thailand en Phuket!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.