Slechts één medewerker van een uitgaansgelegenheid van bijna tweehonderd in Patong test positief bij hardhandig optreden tegen drugs

Patong-

Slechts één medewerker van bijna tweehonderd op uitgaansgelegenheden op Bangla Road in Patong testte positief op drugs in een crbevestigen.

Een team van officials van de Kathu District Chief gisteravond (7 november)th) voerde een urinedrugstest uit in uitgaansgelegenheden op stafleden zonder voorafgaande kennisgeving.

De politiechef van Patong, kolonel Sujin Nilbodee, vertelde de Phuket Express: "Dit maakt deel uit van een campagne voor amusementslocaties die we "X-Ray" noemen om het illegale gebruik en de verkoop van drugs te onderdrukken."

“Personeel van vijf uitgaansgelegenheden op Bangla Road kregen drugsurinetests, in totaal 184 medewerkers. Slechts één man testte positief op drugs.” verklaarde Sujin.

Het was niet meteen duidelijk wat er gebeurde met de man die positief testte, waar hij positief op testte, of zijn identiteit.

Kolonel Sujin voegde eraan toe dat het harde optreden zou worden voortgezet.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.