Man gearresteerd met 10,504 methamfetaminepillen in Phuket

Phuket -

Een man is gearresteerd met 10,504 methamfetaminepillen en crystal methamfetamine in Phuket.

Kapitein Amphon Sammorthai van de Border Patrol Police vertelde de Phuket Express dat ze deze week een man hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als Mr. Ban, 40, bij de ingang van Soi Bang She Lao op Thep Kasattri Road in het Rassada subdistrict, Mueang Phuket district. .

Bij hem werden 10,504 methamfetaminepillen en kristalmethamfetamine in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden aangeklaagd voor illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.