Man gearresteerd voor vermeende diefstal van gesloten gebouwen en hotels in Patong

Patong-

Een man is gearresteerd nadat hij naar verluidt draden en kranen had gestolen uit gesloten gebouwen en hotels in Patong.

De politie van Patong vertelde de Phuket Express dat ze het afgelopen weekend een man hebben gearresteerd die alleen geïdentificeerd is als de heer Kom, 30, in een gebouw aan Phra Baramee Road in Patong. Van hem werden verschillende kranen en apparatuur in beslag genomen die werden gebruikt om leidingen los te draaien.

De arrestatie kwam nadat de politie van de lokale bevolking op de hoogte was gebracht dat er een seriedief was die in gesloten gebouwen en hotels inbrak om draden, kranen en waterleidingen te stelen. De politie betrapte meneer Kom toen hij uit een gebouw aan Phra Baramee Road kwam.

Hij werd naar het politiebureau van Patong gebracht om te worden beschuldigd van nachtelijke diefstal en 's nachts inbreken in andere accommodaties zonder toestemming.

De heer Kom heeft niet meteen een pleidooi gehouden of met de pers gesproken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.