Happy Loy Krathong van TPN media, waar te gaan in Pattaya en Phuket

Thailand -

Vandaag, 8 november, markeert het Loy Krathong-festival in Thailand, waar mensen 's avonds samenkomen om in het hele land bloemen- en bananenmanden te laten drijven.

Loy Krathong valt in de nacht van de volle maan van de twaalfde maanmaand (meestal half november).

Mensen verzamelen zich bij waterwegen om hun met kaarsen verlichte Krathong te laten drijven om alle negativiteit en ongeluk op hun Krathong weg te drijven en om zich te verontschuldigen bij de Godin van het Water voor het verspillen van afval gedurende het hele jaar.

Mensen worden aangespoord om hun Krathongs te maken van natuurlijke materialen of voedsel dat vissen kunnen eten. Voor degenen die in groepen komen om hun Krathong te laten drijven, worden ze aangemoedigd om een ​​Krathong te delen om afval te verminderen.

Politie en wetshandhavers zorgen voor de veiligheid bij evenementen in Loy Krathong. Bijna elke lokale overheidsorganisatie biedt plaatsen om Krathongs te laten drijven, terwijl sommige Loy Krathong-festivals houden.

Plaatsen om naartoe te gaan voor het Loy Krathong-festival in Pattaya:

Pattaya stranden, vooral Pattaya Beach in de buurt van Central Mall voor concerten en culturele shows.

Ngan Wat (een lokaal evenement dat doorgaans wordt gehouden tijdens Loy Krathong-dag) vindt plaats in de Sutthawat/Suttawas-tempel in het Nongprue-subdistrict van Banglamung, Chonburi, van 6 tot 8 november 2022.

Pattaya Terminal 21 nodigt je uit om een ​​geheel nieuwe ervaring van het Loy Krathong-festival op het terrein van vandaag, 8 november, te ontdekken.

Legend Siam houdt het Loy Krathong-festival tot 12 novemberth.

Plaats voor het Loy Krathong-festival in Phuket:

Het Loy Krathong-festival en het OTOP-evenement in Saphan Hin in Phuket Town zijn aan de gang.

In Rawai aan het Nai Harn-meer

In Karon bij het Nong Harn-meer

In Chalong op Palai Beach

In Sri Soonthorn bij Bang Ma Ruan Reservoir

In Wichit aan het Mudong-kanaal

In Kamala op Kamala Beach

In Patong op Patong Beach

In Rassada aan de Rajabhat Phuket University

In Paklok op het strand van Thala

In Kathu in Kathu Public Park

Er zal vannacht ook een geweldige maansverduistering plaatsvinden, ook wel bloedmaan genoemd. Mis het niet!

De originele versie van dit artikel verscheen op onze zusterwebsite, The Pattaya News, eigendom van ons moederbedrijf TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Abonneren
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.