Bestuurder gewond nadat graaflaadmachine kantelt in Kamala

Kathu –

Een bestuurder raakte gewond en kwam vast te zitten nadat zijn graaflaadmachine in Kamala was gekanteld.

De hulpdiensten zijn vandaag (8 november) om XNUMX uur op de hoogte gebracht van het ongevalth) in Soi Bang Wan, subdistrict Kamala in Kathu.

Ze kwamen ter plaatse om de gekantelde graafmachine te vinden. De bestuurder zat vast binnen. Het duurde ongeveer een uur om de mannelijke chauffeur te bevrijden. Hij had zijn been gebroken en werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht.

De chauffeur, die later werd geïdentificeerd als de heer Poptam Senkhao, 47, vertelde The Phuket Express dat hij boomstammen van een heuvel aan het trekken was voordat de graafmachine kantelde.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.