UPDATE: Phuket verlaten sloop van gebouwen op Bypass Road volgende week klaar

Phuket -

De sloopwerkzaamheden van het verlaten gebouw aan de grote Ringweg worden naar verwachting volgende week afgerond.

Onze eerdere verhalen:

Een andere aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft een hele rijstrook geblokkeerd in Rassada, Mueang Phuket, wat tot verkeerschaos heeft geleid.

Een deel van de Bypass Road, een van de vele hoofdwegen in Phuket, is nog steeds afgesloten vanwege de angst voor meer aardverschuivingen onder een verlaten gebouw op de noordelijke rijstrook.

Een 30 jaar oud verlaten gebouw aan de grote ringweg in het Rassada-subdistrict, Mueang Phuket, wordt gesloopt.

De sloop is begonnen op 28 oktoberth, 2022. De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panapong, inspecteerde het werk.

Nu voor de update:

De sloop van het verlaten gebouw aan de Bypass Road is al een tiende dag doorgegaan.

De aannemer achter het project vertelde The Phuket Express dat de sloop van het hoofdgebouw is voltooid.

Ondertussen wordt verwacht dat de kleinere sloop van het gebouw in de komende week zal zijn voltooid voordat de hele werken zullen zijn voltooid en de Bypass Road volledig zal worden heropend voor al het doorgaand verkeer.

Het gebouw was overeengekomen door alle relevante partijen om te worden gesloopt nadat het tijdens de recente zware stormen en aardverschuivingen was beschadigd, met de angst dat het op de Bypass Road zou kunnen instorten en verwondingen of zelfs dodelijke slachtoffers zou kunnen veroorzaken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.