UPDATE: Wegwerkzaamheden in Patong Hill zullen naar verwachting op schema worden voltooid

Patong-

De wegwerkzaamheden in Patong Hill zullen naar verwachting op schema worden voltooid als er geen regen meer is.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving

Motoren mogen nu passeren op de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road van Kathu naar Patong en van Patong naar Kathu.

Auto's mogen nu de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road passeren, maar alleen in de rijstrook van Patong naar Kathu.

Nu voor de update:

Gisteren (5 november .)th) de Kathu District Chief Siwat Rawangkun inspecteerde wegwerkzaamheden in het gebied op de door aardverschuivingen beschadigde Patong-heuvel.

De heer Siwat vertelde de Phuket Express: "De grond van het aardverschuivingsgebied wordt verwijderd terwijl nieuwe stenen en grond in het gebied worden geplaatst en geperst om meer kracht te vergroten. Als er geen regen meer valt die de wegwerkzaamheden hindert, zullen de werkzaamheden naar verwachting op tijd klaar zijn.”

Als het schema klopt, zou dit ongeveer net voor Kerstmis zijn en de drukste tijd van het jaar voor Patong en Phuket.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.