UPDATE: Verdachte beschuldigd van moord en diefstal na moord op onschuldige man nabij winkelcentrum Phuket

Phuket -

Een verdachte wordt beschuldigd van moord en diefstal nadat hij zei dat hij de verkeerde persoon had neergestoken in de buurt van een winkelcentrum in Phuket Town.

Onze eerdere verhalen:

Een man is overleden nadat hij was neergestoken voor een winkelcentrum in Phuket Town.

De verdachte zegt dat hij per ongeluk de verkeerde persoon heeft neergestoken en gedood bij een winkelcentrum in Phuket.

De politiechef van Phuket City, kolonel Sarawut Chooprasoot, vertelde de Phuket Express: “De verdachte, de heer Pan, 35, een grafisch ontwerper, wordt beschuldigd van planning en het voornemen om anderen te doden en te beroven. De politie heeft hem op borgtocht vrijgelaten en ook in de rechtbank wordt hem borgtocht ontzegd.”

De heer Pan zei dat hij betrokken was bij een geschil met een niet-geïdentificeerde derde partij toen hij neerstak en doodde die nu werd beschouwd als een onschuldig persoon die niet betrokken was bij de vete voor een populair winkelcentrum in Phuket. De politie van Phuket City onderzoekt ook de vete en wat het inhield en wie het beoogde slachtoffer van Pan was.

Meneer Pan beweerde dat hij de verkeerde persoon had neergestoken en gedood omdat hij op zijn beoogde slachtoffer leek.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.