Waarschuwing voor zware regen voor de provincies Phuket en Andaman

Phuket -

Van vandaag (4 november) tot 6 november geldt een waarschuwing voor zware regen en plotselinge overstromingen voor de provincies Phuket en Andamanth2022.

De Thaise Meteorologische Dienst (TMD) heeft de weerwaarschuwing afgegeven. De aankondiging stelt dat gedurende 4 novemberth tot november 6th een noordoostelijke moesson bedekt het zuidelijke deel van Thailand en de Andamanse Zee.

Er zal regen tot hevige regen vallen en mogelijk plotselinge overstromingen met harde wind en golven tot twee meter hoog in de open zee.

Alle schepen moeten voorzichtig te werk gaan. Blijf ons volgen voor toekomstige weersupdates.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.