Singaporese motorrijder komt om het leven na aanrijding met vrachtwagen in Kamala

kamala-

Een Singaporese motorrijder is overleden na een aanrijding met een vrachtwagen in Kamala.

De reddingswerkers van Kamala werden vandaag (11 november) om 30 uur op de hoogte gebracht van het ongevalrd) bij een scherpe bocht in Kamala.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de beschadigde motorfiets aan die voor de vrachtwagen vastzat.

Een motorrijder die later werd geïdentificeerd als een Singaporese van rond de 30, is ter plaatse dood verklaard. Zijn vrouwelijke passagier had ook ernstige verwondingen opgelopen. Ze werd naar een nabijgelegen ziekenhuis gebracht. Zijn naam werd ingehouden in afwachting van kennisgeving aan zijn familie en ambassade.

Getuigen zeiden dat de motorrijder de macht over het stuur verloor en de andere rijstrook indraaide voordat hij tegen de vrachtwagen botste. De politie van Kamala bekijkt echter camerabeelden om de exacte oorzaak van het ongeval te vinden en om de aansprakelijkheid vast te stellen voor mogelijke juridische maatregelen tegen de vrachtwagenchauffeur, die niet werd geïdentificeerd.

update:

De Phuket Express werd benaderd door een anonieme getuige die dit te zeggen had:

I wil bekend worden dat er geen getuigen waren die het ongeval direct hebben gezien alleen de bestuurder en passagier van de vrachtwagen. Mijn man en ik in onze taxi van Ayara Kamala (waar het stel ook verbleef) arriveerden binnen een paar minuten na het ongeval en hielp de gewonde vrouw.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.