Officieren gaan door met het slopen van oprukkende structuren op Lay Phang Beach

Thalang-

Officieren zijn doorgegaan met het slopen van oprukkende structuren op Lay Phang Beach in Thalang.

Onze eerdere verhalen:

Structuren die naar verluidt inbreuk hebben gemaakt op openbare ruimtes ter waarde van 50 miljard baht op het Lay Phang-strand in Cherng Talay, Thalang, worden eindelijk gesloopt.

Er werden vijf borden gevonden op het gebied waarop stond: "Dit gebied wordt betwist en is in een gerechtelijke procedure tussen de particuliere sector en de overheid. Ambtenaren mogen niets doen in dit gebied zonder toestemming. Bij overtreding hiervan zullen juridische stappen worden ondernomen. Klachten zullen worden ingediend bij overheidsinstanties.”

Gisteren (2 november .)nd) een team van ambtenaren onder leiding van de Thalang District Office Chief Bancha Tanooin inspecteerde het gebied van zorg in Cherng Talay.

Dhr. Bancha vertelde de Phuket Express dat ze ontdekten dat het gebied nog steeds wordt aangetast door drie restaurants met strandbedden en parasols. Twee restauranteigenaren waren ook aanwezig en beiden werden gearresteerd. De namen van de gearresteerden werden niet vrijgegeven door wetshandhavers.

Het paar restauranteigenaren werd naar het Cherng Talay politiebureau gebracht om te worden beschuldigd van het overtreden van de Land Code en de Forest Act en het verkopen van alcohol zonder toestemming. Die oprukkende structuren zullen binnenkort worden gesloopt, voegde de politie van Cherng Talay eraan toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.