Loy Krathong-festival in Saphan Hin, Phuket is aan de gang

Phuket -

Het Loy Krathong-festival en het OTOP-evenement in Saphan Hin in Phuket Town zijn aan de gang.

Het festival is gisteravond (2 november) officieel geopendnd) en werd geleid door de Phuket-vice-gouverneur Amnuay Pitsuwan en de voorzitter van OTOP Traders Surat Thani van de afdeling gemeenschapsontwikkeling, mevrouw Pattree Kongkaew.

Mevrouw Pattree vertelde The Phuket Express: “We zijn doorgegaan met de ontwikkeling van het OTOP-project (One Tambol One Product). Ons doel is om de lokale economie te stimuleren. Het OTOP-evenement is dit jaar vanaf 30 oktober in het Loy Krathong-festival in Saphan Hinth tot november 8th. Veel OTOP uit heel Thailand worden op het festival gepresenteerd met concerten en ook heerlijk eten.”

https://tpnnational.com/2022/11/02/lunar-eclipse-will-occur-on-loy-krathong-night-in-thailand/

Loy Krathong valt op dinsdag 8 november, eveneens een maansverduistering.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.