UPDATE: Er komen meer details naar voren over de Noorse man die een taxi stal van Krabi Airport en zelf naar Trang . reed

FOTO: MGR Online

Krabi-

Een Noorse man is beschuldigd van diefstal nadat hij een taxiauto had gestolen van Krabi Airport voordat hij werd gearresteerd in Trang.

Ons vorige verhaal:

De Noorse man werd eerder naar het politiebureau van Huay Yod gebracht en werd maandag (31 oktober) teruggebracht naar het politiebureau van Nuea Khlong.

Nu voor de update:

De politiechef van Klong Tom, kolonel Taweesak Suwapitchapoom, vertelde vandaag (2 november) aan de Phuket Express: "De Noorse man is 50 jaar oud. Hij is ingenieur bij een oliemaatschappij in het buitenland. We houden zijn naam op dit moment achter als onderdeel van de juridische procedure en tijdens het werken met zijn familieleden."

“Luchthavenpersoneel vertelde ons dat de Noorse man, voordat hij een taxi had gestolen, naar Bangkok wilde gaan, maar geen vliegticket had. Toen de ticketbalie dichtging, blokkeerde de Noor, die een fysiek zeer imposante man is, de voorkant van de ticketbalie en liet hij twee stafleden niet naar binnen komen en eisten dat ze hem naar Bangkok zouden brengen,” legde kolonel Taweesak uit.

“Beveiligers op de luchthaven spraken uiteindelijk met de verdachte voordat hij verhuisde en lieten die twee stafleden uit het loket komen. Daarna stal hij de taxiauto nadat hij ruzie had gekregen met de taxichauffeur over zijn bestemming, waarin de chauffeur hem tot dusver weigerde mee te nemen”, voegde kolonel Taweesak eraan toe.

“In dit stadium wordt de verdachte beschuldigd van diefstal. Zijn familieleden hebben bevestigd dat ze de schade aan het voertuig van de taxichauffeur zullen betalen,' merkte kolonel Taweesak op.

De Noorse man gaf zelf geen verklaring af en werd aanvankelijk door de politie van Trang beschreven als niet meewerkend en weigerde een interview of om zijn acties te bespreken. Het was op dat moment dat de politie betrokken was bij de familieleden van de verdachte die bereid waren om met de politie samen te werken.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.