Moeder gered van springen op brug in Phuket voor de ogen van dochter

Phuket -

Een moeder is gered nadat ze probeerde van een brug in Thalang te springen voor de ogen van haar huilende dochter.

Het dorpshoofd van Tha Chatchai, de heer Panupan Jindaphon, vertelde de Phuket Express over het incident. Hij kreeg vanmorgen (2 november) bericht van barmhartige Samaritanennd) dat ze een vrouw hebben gered. Ze was aan de rand van de Thao Thep Kasattri-brug (bekend als Sarasin-brug) terwijl haar dochter in de buurt huilde.

Reddingswerkers en het dorpshoofd kwamen ter plaatse om de moeder en haar dochter te vinden die op de brug zaten te huilen. Ze werden voor verdere hulp naar de politie van Tha Chatchai gebracht.

Vanwege de gevoeligheid van de situatie werden hun namen geheim gehouden.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.