Bars en restaurants op markt in Samkong overvallen wegens illegale verkoop van alcohol

Samkong, Rassada –

Bars en restaurants op een avondmarkt in Samkong, subdistrict Rassada, werden overvallen wegens illegale verkoop van alcohol.

Een team van wetshandhavers onder leiding van de politie van Phuket City en agenten van het Mueang Phuket District vielen gisteravond (1 november) bars en restaurants binnen op een Samkong-avondmarkt.

Administratief Chief Officer, de heer Danai Jaikeng, vertelde de Phuket Express: "We hebben klachten ontvangen dat bars en restaurants op deze markt alcohol verkopen aan minderjarigen en velen van hen hebben geen vergunning om alcohol te verkopen."

“Vier van deze locaties werden gevonden waar alcohol werd verkocht aan minderjarige gebruikers. De exploitanten van de locatie werden naar het politiebureau van Phuket City gebracht om te worden aangeklaagd voor het illegaal verkopen van alcohol, "voegde de heer Danai eraan toe.

De Phuket Express noteerde de naam van de nachtmarkt en de exploitanten werden niet vrijgegeven door relevante functionarissen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.