Een andere lokale route van Kathu naar Patong is over twee weken klaar voor gebruik

Patong-

Een andere lokale route van Kathu naar Patong zal binnen twee weken klaar zijn voor gebruik, ondersteund door donaties van particuliere sectoren.

Ons vorige verhaal:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Motoren mogen nu passeren op de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road.

De wegwerkzaamheden worden aangelegd door de Patong Development Foundation. Het routegebied is geschonken door Preecahwut Keesin, de oprichter van de stichting en andere particuliere sectoren. Veel particuliere sectoren doneerden geld voor de wegwerkzaamheden.

Preechawut Keesin vertelde de Phuket Express: “De route is van de Tiger Shrine op Patong Hill naar de Gokart Speedway in Kathu, die ongeveer 2.5 kilometer is. Deze weg zal motor- en autogebruikers toelaten die naar verwachting over twee weken klaar zijn voor gebruik. Dit aankomende hoogseizoen kunnen we niet missen. Dit is om de economie van Patong te herstellen.”

Ondertussen een lokale snelkoppeling van Chalong naar Patong zal worden gerenoveerd voor weggebruikers.

Een andere lokale route van Kathu naar Patong Hill zal worden gerenoveerd voor motorrijders.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.