UPDATE: Verdachte zegt dat hij per ongeluk de verkeerde persoon heeft neergestoken en gedood in de buurt van winkelcentrum Phuket

Phuket -

Ons vorige verhaal:

Een man is overleden nadat hij was neergestoken voor een winkelcentrum in Phuket Town.

De politiechef van Phuket City, kolonel Sarawut Chooprasoot, vertelde de Phuket Express: "De verdachte is de heer Pan, 35, een grafisch ontwerper, die de heer Jaroen Penngern, 49, een voedselverkoper, heeft doodgestoken."

“Jaroen presenteerde zich later en gaf zich over aan de politie. Hij vertelde ons dat hij de verkeerde persoon had neergestoken. Hij zei dat hij dacht dat de heer Jaroen een onbekende persoon was met wie hij eerder een probleem had en verontschuldigde zich voor het neersteken en doden van een onschuldig persoon. Maar de vervolging en het onderzoek gaan door.” Kolonel Sarawut voegde toe.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.