Ambtenaren inspecteren uitgaansgelegenheden in Patong op Halloween

Patong-

Ambtenaren hebben gisteravond (31 oktober) uitgaansgelegenheden op Bangla Road in Patong geïnspecteerd om de veiligheid op Halloween te garanderenst).

Een team van functionarissen van het Kathu District Office en de politie van Patong inspecteerden uitgaansgelegenheden om de veiligheid van toeristen te garanderen.

Pipop Sudkhao, de administratieve hoofdfunctionaris van Kathu, vertelde de Phuket Express: “Entertainment-operators en -stafleden worden geïnformeerd om ervoor te zorgen dat ze hun klanten controleren voordat ze de locaties betreden en zich erop concentreren dat ze geen wapens en illegale drugs hebben. Als ze verdachte items hebben gezien, moeten ze de officieren informeren en de brandveiligheidsregels controleren, zoals ervoor zorgen dat nooduitgangen niet worden geblokkeerd en ontgrendeld.”

Er zijn geen grote overtredingen geconstateerd.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.