Noorse man gearresteerd in Trang na stelen taxi vanaf luchthaven Krabi

Sanook

Krabi, Thailand –

Een Noorse man is gearresteerd in Trang nadat hij een taxiauto had gestolen van Krabi Airport.

De Huay Yod-politie in Trang werd op de hoogte gebracht door de Nuea Khlong-politie in Krabi om de taxi-auto te blokkeren die gisteren (31 oktober) was gestolen door een buitenlandse man die op weg was naar Trang.

De politie van Huay Yod vond de taxiwagen bij een plaatselijke kruidenier aan de Phet Kasem Road (Wang Wiset – Hauy Yod) in het subdistrict Khao Koab, district Huay Yod.

De Noorse man kocht wat te drinken bij de kruidenier. De politie kwam opdagen voordat hij wegliep naar een toilet in de supermarkt. De man stemde er later mee in om naar buiten te komen na onderhandelingen met wetshandhavers. Hij werd naar het politiebureau van Huay Yod gebracht voordat hij werd teruggebracht naar het politiebureau van Nuea Khlong. De taxi-auto was ook beschadigd door wat leek op een auto-ongeluk waar de Noorse man in was terechtgekomen.

De toeristenpolitie van Trang vertelde de Phuket Express dat de man een Noor is, maar gaf zijn naam of leeftijd niet. De toeristenpolitie van Trang verklaarde dat de verdachte niet meewerkte met de politie en niet wilde uitleggen waarom hij de taxi had gestolen.

De 53-jarige taxi-eigenaar, de heer Suthep, vertelde de Thaise media: “De buitenlandse man wilde naar een busstation. Ik weigerde omdat ik al een andere klantafspraak had. Terwijl ik achter in de auto zat, sprong de buitenlandse man in de bestuurdersstoel en reed mijn taxi-auto weg. Ik heb geprobeerd hem tegen te houden, maar dat mislukte.”

De Noorse man wordt geconfronteerd met meerdere aanklachten, waaronder verzet bij arrestatie, vluchtende arrestatie en autodiefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.