Naakte Britse man betrapt op zwerven op het strand van Samui Island

FOTO: MGR Online

Samui-eiland, Surat Thani –

Een naakte Britse man werd betrapt op een strand op het eiland Samui.

De politie van Samui werd in het afgelopen Halloween-weekend op de hoogte gebracht dat een naakte buitenlandse man op en neer werd gevonden in de zee bij Baan Mae Nam Beach in het subdistrict Mae Nam.

Ze kwamen ter plaatse om de naakte buitenlander in de zee te vinden. Bootoperators probeerden hem te helpen, maar hij zwom weg. De buitenlandse man werd later uit het water gehaald en vroeg om kleren aan te trekken.

Kapitein Aroon Moosikim van het immigratiebureau van Surat Thani vertelde de Phuket Express: “Hij is een 30-jarige Britse man die onlangs in Thailand is aangekomen met een toeristenvisum. Hij verblijft in een resort in de buurt. Hij zei dat hij meedeed aan een feestje, maar hij kan zich niets anders herinneren. Hij zei ook dat hij iedereen wil brengen om God te ontmoeten.”

De politie van Surat Thani was van plan om de man op drugs te testen en hem te beschuldigen van openbare onfatsoenlijkheid.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.