Man steelt auto van ex-vriendin in Wichit, zegt dat het een grap was

waar –

Een man die de auto van zijn ex-vriendin in Wichit stal, beweerde dat hij gewoon een grap uithaalde. De politie vond het echter niet grappig en heeft de man aangeklaagd voor diefstal op nrechts.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze op zondag (30 oktober) op de hoogte waren gesteldth) in de ochtend dat er een sedan is gestolen. Ze kwamen aan bij het huis in de woonwijk in Wichit en vonden mevrouw Sopawan, de eigenaar van de sedan.

Ze zei dat ze de sedan bij haar huis had geparkeerd voordat ze 's ochtends ontdekte dat de sedan was verdwenen.

De politie controleerde camerabeelden in de buurt en vond de verdachte, de heer Somsak, 54, om 5.24 uur. Hij werd gearresteerd op Sakdidet Road in Wichit.

Hij zei dat hij de ex-vriend van mevrouw Sopawan is en een reserve autosleutel heeft. Hij was van plan haar sedan te nemen om haar te plagen en een grap uit te halen.

De politie van Wichit was echter niet in een lachbui. Somsak werd naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden beschuldigd van nachtdiefstal.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.