UPDATE: Plastic beker gevonden in dode Bryde's walvis in Rawai, Phuket

Rawai, Phuket –

Een plastic beker werd gevonden in de dode Bryde's walvis in Rawai, Phuket.

Ons vorige verhaal:

Een enorme, zeldzame Bryde's walvis werd dood gevonden op het Racha-eiland voor het subdistrict Rawai, in het district Mueang Phuket.

Nu voor de update:

Het Department of Marine and Coastal Resources Phuket (DMCR) Office vertelde de Phuket Express dat er een autopsie is uitgevoerd op de Bryde's walvis.

Er werd een plastic beker gevonden in zijn darm, maar de plastic beker verstopt zijn darm niet. De walvis is in ernstige staat van ontbinding en de doodsoorzaak is nog steeds onduidelijk.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.