Phuket's grootste verhalen van de afgelopen week: vermiste Rus overleden gevonden, Israëliër gearresteerd met 55 kogels op luchthaven, en meer

Hallo, Phuket Express-lezers en supporters!

Het volgende is onze wekelijkse rubriek waarin we de beste lokale verhalen van de afgelopen week in ons gebied van Phuket belichten. Het aantal verhalen verschilt van week tot week.

Deze worden gekozen en samengesteld door onze redactie en zijn ontworpen voor onze lezers om snel een "inhaalslag" te krijgen van belangrijke verhalen die ze misschien hebben gemist. We publiceren dagelijks veel verhalen en het is gemakkelijk om belangrijke gebeurtenissen of veranderingen in ons gebied uit het oog te verliezen. We doen nationale samenvattingen in een apart artikel, dit zijn alleen de beste lokale verhalen in de provincie Phuket.

Ze staan ​​niet in een bepaalde volgorde van belangrijkheid, maar ongeveer in volgorde van publicatie. Deze zijn van maandag 24 oktober 2022 tot en met zondag 30 oktober 2022.

Laten we beginnen en kijken wat de beste lokale verhalen waren!

  1. Vrienden van de vermiste Russische vrouw in Phuket bieden 10,000 dollar aan voor iedereen die informatie en aanwijzingen heeft om haar te vinden.                                                  Er is gemeld dat de vrienden van mevrouw Elena 10,000 dollar aanbieden aan iedereen die informatie heeft die haar kan vinden. Geïnteresseerden kunnen voor tips contact opnemen met de politiediensten in de omgeving van Phuket.

Het lichaam van een vermiste Russische vrouw in Phuket uit Thalang werd drijvend gevonden in de buurt van Patong Beach op dag 6 van een grote zoektocht op het hele eiland.

 Het was ongeveer 40 kilometer van waar ze werd vermist.

De minister van Toerisme en Sport gaat de Thaise premier voorstellen om de veiligheid op zee voor toeristen in Phuket te verbeteren.

"Ik zal de Thaise premier voorstellen om de veiligheid op zee te verbeteren om voor toeristen te zorgen, zoals meer reddingsuitrusting en meer strandwachten," merkte de heer Pipat op.

2. Een onbekende buitenlandse man is gered nadat hij leed aan decompressieziekte terwijl hij aan het duiken was in de buurt van een eiland in Chalong.

Hij vertelde de hulpdiensten dat hij net hersteld was en weer begon te duiken na een hartoperatie. 

3. Motoren mogen nu passeren op de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road.

Motoren kunnen veilig door het gebied. De weg is 24 uur per dag open voor motoren.

4. Een Israëlische man is gearresteerd op de internationale luchthaven van Phuket met 55 kogels van 5.56 mm.

In zijn bagage vonden agenten 55 kogels, 5.56 mm, die na het röntgenproces voor een geweer worden gebruikt.

5. Een Chinees staatsburger en zijn Thaise vrouw werden gearresteerd voor het illegaal bezit van een aantal vuurwapens in hun woning na een politieonderzoek op vrijdag 28 oktober.

In het luxe huis van het echtpaar werden in totaal 18 vuurwapens gevonden. 

6. De laatste verdachte die werd gezocht wegens vermeende betrokkenheid bij de moord op een Canadese man in Phuket, werd uiteindelijk op zondag 30 oktober gearresteerd in Hua Hin, in de provincie Prachuap Khiri Khan, na 13 jaar ontsnapping.

Dat was alles voor deze week, zoals altijd bedankt voor je steun!

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.