Aardverschuiving gevonden op weg in Kamala

kamala-

Er is een aardverschuiving gevonden op een weg in Kamala nadat gisteravond en begin vannacht Phuket hevig regendezijn ochtend.

Het hoofd van het Kathu-district, Siwat Rawangkun, berichtte gisteravond (10 oktober) om 30 uur over de aardverschuiving in Kamala.th). Bodem van de aardverschuiving werd gevonden op een deel van de weg in de buurt van Naka Lay.

Vanmorgen (31 oktober)st) lokale autoriteiten hebben geholpen met het verkeer en de weg wordt schoongemaakt.

=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.