Plotselinge overstromingen treffen Phuket gisteravond en veroorzaken zware schade - Fototour

Phuket -

Plotselinge overstromingen treffen Phuket gisteravond na een korte periode van hevige regen die chaos en schade heeft veroorzaakt.

Kamala

De regen trof vele delen van Phuket slechts een korte tijd voor middernacht (30 oktober)th) inclusief in Phuket Town.

Kamala

Veel wegen en woonwijken zoals in de oude binnenstad van Phuket, Bang Tao, Cherng Talay, Kalim (Patong), Wichit (Wichit Songkram Road voor de Macro-winkel), Koh Kaew, Rassada (Samkong) en Kamala stonden onder water. Het waterpeil daalde in de loop van enkele uren.

Kamala

Er waren nog enkele weggebruikers op wegen op motorfietsen die niet konden passeren. Inwoners van Kamala hebben weer last van plotselinge overstromingen die uit de bergen komen. Veel bewoners die in huizen en appartementen woonden, konden hun auto voor de overstroming niet verplaatsen.

Kamala

Meer foto's vind je hieronder.

Samkong, Rassada
Samkong, Rassada

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Afbeelding na berichtinhoud
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.