UPDATE: Sloop voor verlaten gebouw op Bypass Road in Phuket begint

Phuket -

De sloop van het verlaten gebouw aan de Bypass Road in het Rassada-subdistrict van Phuket is begonnen.

Onze eerdere verhalen:

Een andere aardverschuiving op een hoofdweg in Phuket heeft een hele rijstrook geblokkeerd in Rassada, Mueang Phuket, wat tot verkeerschaos heeft geleid.

Een deel van de Bypass Road, een van de vele hoofdwegen in Phuket, is nog steeds afgesloten vanwege de angst voor meer aardverschuivingen onder een verlaten gebouw op de noordelijke rijstrook.

Een 30 jaar oud verlaten gebouw aan de grote ringweg in het Rassada-subdistrict, Mueang Phuket, wordt gesloopt.

Nu voor de update:

De sloop is gisteren (28 oktober) begonnenth). De vice-gouverneur van Phuket, Pichet Panapong, inspecteerde het werk. Met grote bouwmachines wordt het gebouw van boven naar beneden doorgesneden.

De sloop zal naar verwachting binnen 15 dagen plaatsvinden. Daarna is de weg klaar om open te gaan voor weggebruikers. De aannemer heeft bevestigd dat er tijdens de sloop geen constructies zullen vallen.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.