Man sterft nadat hij is neergestoken voor een winkelcentrum in Phuket Town

Phuket -

Een man is overleden nadat hij was neergestoken voor een winkelcentrum in Phuket Town.

De politie van Phuket City werd vanochtend (6 oktober) om 45 uur op de hoogte gebracht van het incidentth) in de buurt van een winkelcentrum aan de Nimit Circle (Seahorse Circle) in het subdistrict Talad Yai, district Mueang Phuket, Phuket Town.

Ze kwamen ter plaatse en troffen de heer Jaroen Penngern, 49, zwaar bloedend op de grond aan. Er werden snijwonden gevonden op zijn arm, pols en lichaam. Hij werd ter plaatse dood verklaard.

Ter plaatse werden een 30 centimeter lang mes, een portemonnee en munten gevonden.

Getuigen vertelden de politie dat een mannelijke verdachte een lang mes gebruikte om het slachtoffer aan te vallen voordat hij wegreed met een gouden ketting.

De verdachte gaf zich later over aan de politie van Phuket City, maar zijn naam en leeftijd werden niet onmiddellijk aan de pers bekendgemaakt.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.