Man gearresteerd met crystal methamfetamine en yabba-pillen in Wichit

waar –

Een man is gearresteerd met crystal methamfetamine en yabba, of methamfetaminepillen, in Wat.

De politie van Wichit vertelde de Phuket Express dat ze de heer Daorueng 'Bird', 32, hebben gearresteerd. Hij werd eerder deze week gearresteerd in een kamer in Wichit.

Bij hem werden 34.91 gram crystal methamfetamine, zeven yabba-methamfetaminepillen en een enkele kogel in beslag genomen.

Hij werd naar het politiebureau van Wichit gebracht om te worden beschuldigd van illegaal bezit van categorie 1-drugs met de bedoeling om te verkopen en illegaal bezit van munitie.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Goong Nang is een nieuwsvertaler die jarenlang professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en meer dan drie jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook nationaal nieuws, met nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en werkt als intermediair tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij pendelt tussen de drie.