UPDATE: Bodembeveiliging geïnstalleerd op beschadigde Patong Hill

Patong-

Op de beschadigde Patong Hill is een bodemveiligheidsinrichting met waarschuwingssignalen geïnstalleerd.

Onze eerdere verhalen:

Een weg die leidt naar de Patong Hill in Phuket is begonnen in te storten na een aardverschuiving.

Een weg die vanuit Kathu in Phuket naar de Patong-heuvel leidt, wordt nu tijdelijk afgesloten nadat deze is begonnen in te storten door een aardverschuiving.

De tijdelijke reparatiewerkzaamheden aan de Patong-weg zijn begonnen, die ongeveer twee weken zullen duren.

Motoren mogen nu passeren op de gedeeltelijk ingestorte Patong Hill Road.

Nu voor de update:

Het hoofd van het Kathu-district, de heer Siwat Rawangkun, en een team van verwerkers van de Thaise Geotechnische Ingenieurs van Civiele Techniek inspecteerden het beschadigde gebied op de heuvel van Patong.

Kathu District Chief Mr. Siwat vertelde de Phuket Express: “Er is een bodemveiligheidsapparaat geïnstalleerd dat de bodemdruk, bodemsterkte, water in de bodem en helling van het land kan meten. Als deze metingen de ingestelde limieten overschrijden, waarschuwt het apparaat ons met signalen en kunnen we de weg veilig afsluiten.”

Ondertussen een lokale snelkoppeling van Chalong naar Patong wordt gerenoveerd voor weggebruikers.

Ambtenaren van Kathu onderzoeken een andere natuurlijke route van Kathu naar Patong.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Vergeet je niet te abonneren op onze nieuwsbrief en ontvang al ons nieuws in één spamvrije dagelijkse e-mail Klik hier! OF, vul hieronder je e-mailadres in!

Steun The Phuket Express in 2022!

Inschrijven
Goongnang Suksawat
Goong Nang is een nieuwsvertaler die al vele jaren professioneel voor meerdere nieuwsorganisaties in Thailand heeft gewerkt en al meer dan vier jaar voor The Pattaya News heeft gewerkt. Is voornamelijk gespecialiseerd in lokaal nieuws voor Phuket, Pattaya, en ook wat nationaal nieuws, met de nadruk op vertaling tussen Thais naar Engels en het werken als tussenpersoon tussen verslaggevers en Engelssprekende schrijvers. Oorspronkelijk afkomstig uit Nakhon Si Thammarat, maar woont in Phuket en Krabi, behalve wanneer hij tussen de drie pendelt.